Chili Mac Bowl / Mac Chili
Our perfectly spiced Organic Chili is mixed with our signature, creamy Mac & Cheese. Two great tastes together make one heavenly Bowl. Gluten free/tree nut free/kosher
Mélange de notre chili biologique assaisonné à la perfection et de notre macaroni au fromage crémeux exclusif. Deux goûts savoureux ne peuvent donner qu’un bol divin. Sans gluten/sans noix/casher
UPC Code - 042272-91057-1
Ingredients
Ingredients
Rice pasta* (rice flour*, filtered water), Lowfat milk*, Filtered water, Red beans*, White Cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzymes [without animal enzymes or rennet]), Onions*, Tofu* (filtered water, soybeans*, magnesium chloride), Sweet rice flour*, Butter (cream, salt), Green chiles*, Expeller pressed safflower Jalapeño peppers*, Annatto* (colour), Smoked paprika*. *Organic Contains: Milk, Soy.
Pâtes de riz* (farine de riz*, eau filtrée), Lait à faible teneur en matière grasse*, Eau filtrée, Haricots rouges*, Fromage cheddar blanc (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzymes microbiennes [sans enzymes de source animale ni présure]), Oignons*, Tofu* (eau filtrée,, fèves soya*, chlorure de magnésium), Farine de riz doux*, Beurre (crème, sel), Piments chilis verts*, Huile de carthame et/ou de tournesol extraite par pression, Épices, Sel de mer, Ail*, Purée de tomates*, Ketchup* (concentré de tomates*, vinaigre*, sucre de canne*, sel de mer, poudre d’oignon*, épices*, arôme naturel), Piments jalapeno*, Annatto* (couleur), Paprika fumé*. *Biologique. Contient : Lait, Soya.
Nutrition
Nutrition Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (255 g) |
Calories 410 | % Daily Value* % valeur quotidienne* |
Fat / Lipides 18 g | 24 % | |
Saturated / saturés 8 g + Trans / trans 0,3 g |
42 % | |
Carbohydrates / Glucides 48 g | ||
Fibre / Fibres 3 g | 11 % | |
Sugars / Sucres 4 g | 4 % | |
Protein / Protéines 15 g | ||
Cholesterol / Cholestérol 35 mg | ||
Sodium 780 mg | 34 % | |
Potassium 350 mg | 7 % | |
Calcium 250 mg | 19 % | |
Iron / Fer 1.75 mg | 10 % | |
*5% or less is a little, 15% or more is a lot *5 % ou moins c'est peu, 15 % ou plus c'est beaucoup |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch (3 cm) slit in overwrap. Cook on high for 3 minutes. Remove overwrap. Stir. Cook on high for 1 more minute. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 375 °F/190 °C. Remove overwrap. Cover tray with foil and place on a baking sheet. Bake for 40 minutes. Remove foil. Stir. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and tray. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 3 cm (1 po) dans la pellicule transparente. Faire cuire à puissance élevée pendant 3 minutes. Retirer la pellicule transparente. Remuer. Faire cuire à puissance élevée pendant 1 minute de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 375 °F / 190 °C. Retirer la pellicule transparente. Couvrir le bol de papier d'aluminium et le mettre sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire pendant 40 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Remuer. Faire cuire pendant 10 à 15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Retirer la pellicule transparente et le bol. Placer dans un plat allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like
We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.