Country Cheddar Bowl / Bol Cheddar Campagnard
Organic rotini pasta in our delectable cheese sauce made with real Cheddar from southwest England, tossed with organic vegetables and baked organic tofu. Tree nut free/kosher
Des rotinis biologiques dans notre sauce au fromage délicieuse à base de vrai cheddar provenant du sud-ouest de l'Angleterre, mélangés avec des légumes biologiques et du tofu biologique cuit au four. Sans noix/casher
UPC Code - 042272-90162-3
Ingredients
Ingredients
Pasta* (unbleached durum wheat semolina*, filtered water), Broccoli*, Roasted potatoes*, Filtered water, Tofu* (filtered water, soybeans*, magnesium chloride), White Cheddar cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzyme [without animal enzymes or rennet]), Carrots*, Expeller pressed safflower and/or sunflower oil, Bell peppers*, Sweet rice flour*, Onions*, Tamari* (water, soybeans*, alcohol* [to preserve freshness], salt), Sea salt, Mustard powder, Paprika, Spices, Annatto* (colour), Garlic*. *Organic Contains: Wheat, Milk, Mustard, Soy.
Pâtes* (semoule de blé dur non blanchi*, eau filtrée), Brocoli*, Pommes de terre rôties*, Eau filtrée, Tofu* (eau filtrée, fèves soya*, chlorure de magnésium), Fromage Cheddar blanc (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne [sans enzymes de source animale ni présure]), Carottes*, Huile de carthame et/ou de tournesol extraite par pression, poivrons*, Farine de riz doux*, Oignons*, Tamari* (eau, fèves soya*, alcool* [pour préserver la fraîcheur], sel), Sel de mer, Moutarde en poudre, Paprika, Épices, Annatto* (couleur), Ail*. *Biologique Contient : Blé, Lait, Moutarde, Soya.
Nutrition
Nutrition Facts Valeur nutritive |
||
---|---|---|
Per 1 bowl / pour 1 bol (269 g) |
Calories 460 | % Daily Value* % valeur quotidienne* |
Fat / Lipides 23 g | 31 % | |
Saturated / saturés 6 g + Trans / trans 0,2 g |
31 % | |
Carbohydrates / Glucides 45 g | ||
Fibre / Fibres 4 g | 14 % | |
Sugars / Sucres 3 g | 3 % | |
Protein / Protéines 17 g | ||
Cholesterol / Cholestérol 20 mg | ||
Sodium 690 mg | 30 % | |
Potassium 500 mg | 11 % | |
Calcium 225 mg | 17 % | |
Iron / Fer 2 mg | 11 % | |
*5% or less is a little, 15% or more is a lot *5 % ou moins c'est peu, 15 % ou plus c'est beaucoup |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Microwave Oven: Make a 1-inch (3 cm) slit in overwrap. Cook on high for 4-5 minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Conventional Oven: Preheat oven to 400 °F/200 °C. Remove overwrap. Cover bowl with foil and place on a baking sheet. Bake for 40 minutes. Remove foil. Bake for 10-15 more minutes. Let sit 1 minute. Serve.
Toaster Oven: Remove overwrap and bowl. Place in an oven-safe dish. Follow conventional oven directions.
Les fours peuvent varier.
Four à micro-ondes : Pratiquer une fente de 3 cm (1 po) dans la pellicule transparente. Faire cuire à puissance élevée pendant 4 à 5 minutes. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 400 °F / 200 °C. Retirer la pellicule transparente. Couvrir le bol de papier d'aluminium et le mettre sur une tôle à pâtisserie. Faire cuire 40 minutes. Retirer le papier d'aluminium. Faire cuire 10 à 15 minutes de plus. Laisser reposer 1 minute. Servir.
Four grille-pain : Retirer la pellicule transparente et le bol. Mettre dans un plat allant au four. Suivre les directives pour le four conventionnel.
You might also like
We don't just use any cheese.
Our English Cheddar comes from an area near the Cheddar gorge in southwest England, the birthplace of Cheddar cheese. It’s made using the freshest milk possible so that the milk has a sweet, clean taste. And it’s crafted to meet our nearly 80-point profile by cheese makers who have been making Cheddar cheese longer than anyone else in the world.