Spinach Pizza / Pizza Épinards
This pizza actually gets its own fan mail. We start with a blend of feta cheese, basil and organic spinach, spread over our hand-stretched thin crust. Then we top it all off with melty mozzarella. Tree nut free/kosher
Cette pizza a son propre cercle d'admirateurs. Pour commencer, nous étendons un mélange de féta, de basilic et d'épinards biologiques sur notre croûte mince étirée à la main. Ensuite, nous y ajoutons une couche de mozzarella fondante. Sans noix/casher
UPC Code - 042272-90102-9
Ingredients
Ingredients
Unbleached wheat*, Filtered water, Tomato purée*, Partly skimmed mozzarella cheese (pasteurized partly skimmed milk, bacterial culture, salt, microbial enzymes [without animal enzymes or rennet]), Spinach*, Extra virgin olive oil, Feta cheese (pasteurized milk, bacterial culture, salt, microbial enzymes [without animal enzymes or rennet]), Onions*, Tofu* (filtered water, soybeans*, magnesium chloride), Honey, Sea salt, Expeller pressed safflower and/or sunflower oil, Garlic*, Basil*, Cane sugar*, Spices. *Organic Contains: Wheat, Milk, Soy.
Blé non blanchi*, Eau filtrée, Purée de tomates*, Fromage mozzarella partiellement écrémé (lait pasteurisé partiellement écrémé, culture bactérienne, sel, enzymes microbiennes [sans enzymes de source animale ni présure]), Épinards*, Huile d'olive extra vierge, Fromage féta (lait pasteurisé, culture bactérienne, sel, enzymes microbiennes [sans enzymes de source animale ni présure]), Oignons*, Tofu* (eau filtrée, fèves soya*, chlorure de magnésium), Miel, Sel de mer, Huile de carthame et/ou tournesol extraite par pression, Ail*, Basilic*, Sucre de canne*, Épices, Levure. *Biologique Contient : Blé, Lait, Soya.
Nutrition
Nutrition Facts / Valeur nutritive | ||
---|---|---|
1 pizza / 1/2 pizza (397 g 199 g) |
Calories | 910 | 460 |
% Daily Value* / % valeur quotidienne* | ||
Fat / Lipides 37 g† | 49 % | 25 % |
Saturated / saturés 13 g + Trans / trans 0,3 g |
67 % | 36 % |
Carbohydrates / Glucides 108 g | ||
Fibre / Fibres 3 g | 11 % | 4 % |
Sugars / Sucres 11 g | 11 % | 5 % |
Protein / Protéines 36 g | ||
Cholesterol / Cholestérol 50 mg | ||
Sodium 1880 mg | 82 % | 41 % |
Potassium 550 mg | 12 % | 6 % |
Calcium 600 mg | 46 % | 23 % |
Iron / Fer 3,5 mg | 19 % | 10 % |
† Amount in pizza / Teneur par pizza | ||
*5% or less is a little, 15% or more is a lot *5 % ou moins c'est peu, 15 % ou plus c'est beaucoup |
Cooking Directions
Ovens may vary.
Conventional Oven: Preheat oven to 425 °F/220 °C. Remove overwrap. Place pizza directly on oven rack. Bake for 12-14 minutes or until crust starts to brown. For a softer crust, bake on a baking sheet at 425 °F/220 °C for 13-15 minutes. Let sit 2 minutes. Serve.
Les fours peuvent varier.
Four conventionnel : Préchauffer le four à 425 °F / 220 °C. Retirer la pellicule transparente. Mettre la pizza directement sur la grille du four. Faire cuire 12 à 14 minutes ou jusqu'à ce que la croûte commence à brunir. Pour une croûte plus molle, faire cuire sur une tôle à pâtisserie à 425 °F / 220 °C pendant 13 à 15 minutes. Laisser reposer 2 minutes. Servir.
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The Rising Room
Dough can be finicky. Everything needs to be perfect for it to happily rise. That’s why our pizza dough gets a room all to itself. After the dough is made, it is transferred to the rising room where the temperature and conditions are carefully regulated by a special team in charge of the rising process. As the sweet smell of rising yeast fills the room, our team of specialists monitors the dough’s progress.