Thai Vegetables & Rice Bowl / Légumes et riz thaï

Thai Vegetables & Rice Bowl/Légumes et riz thaï

Amy’s Thai Vegetables and Rice Bowl is a delicious dish straight from a part of the world that’s near and dear to our hearts. Our chefs combine stir-fried tender organic spinach, fire roasted sweet potatoes and Amy’s house-made marinated tofu with jasmine rice and cilantro. A creamy sauce of coconut milk, garlic, ginger and a splash of lime, plus a sprinkle of roasted almonds and cashews, adds a finishing touch to what we consider an instant classic. Vegan/gluten free/dairy free/lactose free/kosher

Le bol de riz et de légumes thaïs d’Amy est un plat délicieux venu directement d’une partie du monde qui nous tient à cœur. Nos chefs mélangent de tendres épinards sautés, des patates douces biologiques grillées au feu et le tofu mariné maison d’Amy à un riz au jasmin et à la coriandre. Une sauce crémeuse au lait de coco, de l’ail, du gingembre, une goutte de lime, ainsi qu’une pincée d’amandes et de noix de cajou rôties constituent la touche finale à ce que nous appelons un classique instantané. Végétalien/sans gluten/sans produits laitiers/sans lactose/casher

UPC Code - 00-42272-912353

Key

Masters of Tofu

We make all of our own tofu from scratch because no one can make it better than our tofu masters, who have been traditionally trained. We start with American-grown, non-GMO organic soybeans. Each batch of tofu is hand-crafted to achieve the ideal firmness. Then we chop it, dice it or marinate it, depending on which recipe we’re making.