Vietnamese Banh Mi Wrap / Sandwich roulé banh mi

Vietnamese Banh Mi Wrap/Sandwich roulé banh mi

Our deliciously satisfying Banh Mi Wrap has all the flavours and spice of this traditional Vietnamese sandwich, wrapped up in one of our gluten free tortillas. We start with a base of fluffy organic brown rice and season it with lemon juice, chopped jalapeños and cilantro. Then we add organic pickled carrots and a mix of organic mushrooms, onions and marinated tofu to complete this classic Asian-inspired wrap. One bite and we’re sure you’ll have one of these on your shopping list from now on. Gluten free/dairy free/lactose free/tree nut free/vegan/kosher

Notre délicieux roulé Banh Mi renferme toutes les saveurs et toutes les épices de ce sandwich traditionnel vietnamien, le tout enveloppé dans l’une de nos tortillas sans gluten. Tout commence avec une base de riz brun biologique moelleux que nous assaisonnons avec du jus de citron, des jalapeños hachés et de la coriandre. Ensuite, nous ajoutons des carottes biologiques marinées et un mélange de champignons, d’oignons biologiques et de tofu mariné pour compléter ce roulé d’inspiration asiatique classique. Une bouchée et nous sommes sûrs que vous l’adopterez. Sans gluten/sans produits laitiers/sans lactose/sans noix/végétalien/casher

UPC Code - 042272-912384

Key
chunks of tofu

Masters of Tofu

We make all of our own tofu from scratch because no one can make it better than our tofu masters, who have been traditionally trained. We start with American-grown, non-GMO organic soybeans. Each batch of tofu is hand-crafted to achieve the ideal firmness. Then we chop it, dice it or marinate it, depending on which recipe we’re making.